Árajánlat egy személyes vállalkozásoknak: 40 ezer, egyébként 70 ezer forint.
  • Ez az árajánlat az új vevők számára meghirdetett licencdíj.
  • A korábbi felhasználók évente kedvezményes árajánlatot kapnak.
  • Az előző évek (2021 – 2023) bevallásaihoz is használható.
  • Ez a szoftver az áfa-bevallásokat Excel táblázatként kezeli.
  • Ez a speciális táblázat tetszőlegesen módosítható, és így a különféle
  • ügyviteli programokból származó adatokkal is kiegészíthető.
  • A táblázat az ÁNYK-val megnyitható adóbevallásként menthető.
Ezzel a szoftverrel a korábban beadott bevallásainak 07, 08, M-02, és M-02-K lapjait táblázatkezelővel szerkesztheti, az újakat meg a NAV Online Számla rendszer adataival kitöltetheti.

2465M-fordAFA bővítmény

    ide kattintva megrendelhető

Belföldi összesítő jelentés kitöltő

Ha érdekli, írja be telefonszámát.

Elérhetőségek

Megrendelés

Bővítmény letöltő és megrendelő oldal

Részletek

Részletes leírás nem csak ügyfeleknek

A szoftver letölthető a weblapról:    

Leírás és megrendelés a honlapon

xc.hu/NAV-65
A fenti hivatkozásra kattintva az általános ismertető oldal és a megrendelő űrlap jelenik meg. Külön felhasználói regisztráció nincsen, a letöltéshez szükséges saját azonosító csak és kizárólag megrendeléskor választható, a jelszót a megrendelést feldolgozó szoftver osztja ki.

Részletes leírás nem csak ügyfeleknek

Részletes leírás külön oldalon
Az eszla.xc.hu domain bemutató anyagai saját használatra díjmentesen megtekinthetők, és letölthetők. Ezek: a bővítmény használatával létrehozható Excel táblázat demo adatokkal együtt, offline és webes verzióban, tömörített verziójú Excel demo bővítmény az Ön táblázatkezelő programja alkalmasságának vizsgálatára, továbbá a szoftver használatát magyarázó összes kép, többféle formátumban. A letöltött anyagok ismételt közzétételekor a forrás megjelölése kötelező. Ha érdekli, írja be telefonszámát:
Az ide beírt számot rövid időn belül, nap közben fogom felhívni a (06) 62 469655 számról
megadásával ingyenes Ingyenes segítséget kérhet. Erre a gombra csak a telefonszám beírását követően kattinthat.

Verzió információ

A 2465 verzió a NAV nyomtatvány-tervezete alapján, már az eredeti nyomtatvány megjelenítése előtt elkészült. Tesztelése a 2465 kibocsátása után fog megtörténni. Jól fog működni. Az aktuális kiadás verziószáma: KZG.2024.01.02., kezeli a 2023, 2022 és 2021 év bevallásait is.
A korábbi években licencelt verziók frissítéseinek időbeli korlátozását nem tervezem, azok továbbra is díjmentesen elérhetők lesznek.
Figyelem:Bármely hiba észlelése esetén előbb győződjön meg arról, hogy a legutóbbi érvényes verziót használja-e, azonban a hiba további fennállása esetén a javítás csak a legfrisseb, tehát jelenleg a 2024 évi verzióban fog megtörténni.

Felhasználási feltételek

A licencdíj befizetésével lehet jogosultságot szerezni 2024 évben a 2465M-fordAFA.xla bővítmény és annak esetleges változatainak további díjfizetés nélküli használatára. A használatra bocsátott szoftver biztonságos weblapon keresztül érhető el.
Licencdíjfizetés a szabályosan kitöltött online megrendelő űrlap beküldésével, előre átutalással lehetséges. A szoftver használati díja egyéni vállalkozói, alanyi adómentes, nem kisadózó bevételként kerül elszámolásra. Adószámot és vállalkozói nyilvántartási számot a megrendelést visszaigazoló email tartalmazza. Számlázás a beérkezett összegek alapján, utólag. A határidőn túli nem fizetés a megrendelést automatikusan érvényteleníti, a licencdíj megfizetését követően a megrendeléstől elállni kizárólag a szoftver letöltése előtt, telefonhívással, vagy email küldésével lehetséges. Ha a számlát nem az átutalást küldő cég, vagy magánszemély nevére kérik, azt a licencdíj átutalásakor, a közlemény rovatban adószám feltüntetésével kell jelezni. A szoftvert az átutalt összeg beérkezését nyugtázó email értesítést követően lehet letölteni.
Letöltés után az elállási jog nem gyakorolható. Használatára a szokásos szoftver felhasználási feltételek vonatkoznak. A szoftver a szerzői jog, a nemzetközi szerzői jogi egyezmények, valamint egyéb, a szellemi alkotásokra vonatkozó jogszabályok védelme alatt áll. A licencdíj kifizetése csak a saját vállalkozáson belüli üzleti használatra jogosít, a szoftver harmadik személyre semmilyen formában át nem ruházható, felhasználására harmadik személynek további engedély sem igyenesen, sem térítés ellenében nem adható. A szoftvert csak saját és könyvelésre szerződött ügyfelei áfa bevallásaihoz használhatja, eseti bérfeldolgozást mások számára nem végezhet. Amennyiben jelszava illetéktelenek tudomására jut, köteles haladéktalanul újat kérni.
A tárgyévi 65M-fordAFA licencdíjat fizetők a következő év január végéig használhatják.

NAV Online Rendszer

Online számla logo

Rövid ismertető

A NAV Online Számla Rendszer Excel tábláinak hatékonyabb letöltésére készült ez a saját online szolgáltatás, amely a 65M bővítmény letöltési jelszavával bejelentkezve használható. Külön licencdíjat nem kell érte fizetni, azok tudnak bejelentkezni, akik a tárgyévre a 65M Excel bővítmény licencdíját kifizették Jelenleg úgy működik, hogy az ütemezést beállító oldalon a KÜLDÉS feliratú gombra kattintás után a számlaadatok begyűjtése azonnal el is indul az xc szerveren. Az eredményt a FRISSÍT gombra kattintással, illetve az oldalnak egy későbbi időpontban történő megnyitásával lehet megtekinteni.  Az új portál másik funkciója az adószámok csoportos lekérdezése, mellyel az ÁFA bevallásokban előforduló hiányos, vagy hibás adószámokat és cégneveket lehet másolás-beillesztés módszerrel pótolni.
Belépéshez használja ezt a hivatkozást:    
Online számla letöltés eszla.xc.hu

Számlák automatizált letöltése ügyfelek részére

Magyarország gazdag ország

eAFA logo

ÁFA szerkesztő Excel bővítmény

Van már háromféle ÁFA bevallási módszere, melyből az M2M a nagy cégek számára úgy kötelező, hogy még ki se lett próbálva, az eÁFA online nyomtatványkitöltő pedig körülbelül februártól lesz használható, röviden: majd ha fagy. Ezekhez nem kell majd M lapokat kitölteni, meglesz ezeknek a saját, sokkal bonyolultabb rendszere.
Az itt ajánlott rendszer az eddigiekben használt ÁNYK űrlapok M lapjainak és fordított ÁFA nyilatkozatainak kitöltését segíti Excel táblázatokkal. Ami áfa bevallás, az Excel tábla is, és fordítva. Mármint ezzel a szoftverrel.
Ez – ha nem blokkolta – a Google reklámok helye. Ezekre kattintva néhány forint jövedelemhez juttathatja az oldal üzemeltetőjét.
Saját fejlesztésű szoftverek

Privát Beszámoló Közzététel

OBR és 2329 feladást készít. Kiegészítő melléklet és eredményfelosztási határozat PDF-be alakítása, és OBR űrlaphoz csatolása. E-beszámoló automatikus kitöltése OCCR, TAO, főkönyv, Audit.xml alapján.

KAÜ süti törlő

A kormányzati portálon többnyire csak egy ember ügyeit lehet intézni, mert hibás a kijelentkezés. Amíg ki nem javítják, addig hasznos ez, az újabb belépést lehetővé tevő böngésző kiegészítő. Webáruházak elérhetősége a honlapon.

Adatvédelmi tájékoztató

2018 májusában hoztak egy, az Unió honlapján teljes terjedelmében elérhető, ezért itt nem részletezett, egyébként kötelező adatvédelmi rendeletet, melynek megfelelősége biztosított. Az xc.hu tartomány védett helyen üzemel, melyhez illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A szoftver letöltéséhez személyes adatokat kell megadni. Az adatkezelés elsőbbséget élvez a honlapot látogató magánszemélyek jogaival szemben, mivel az szerzői és egyéb jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.